THUIS de Showroom

Bij THUIS – de showroom richt je jouw nieuwe huis helemaal naar jouw smaak in. Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Dura Vermeer, koopt een huis inclusief luxe keuken en comfortabele badkamer. Zelfs voor een fijne vloer, sfeervolle wanden, raamdecoratie of een kast op maat kun je bij ons terecht. Bij THUIS komt alles samen. Doordat wij een complete woning verkopen, is het niet mogelijk om de keuken, badkamer of toilet casco af te nemen.

De voordelen van THUIS

Alles onder één dak

Je vindt bij ons alles onder één dak: keukens, badkamers, wanden en vloeren, bouwkundige upgrades, raamdecoratie en maatkasten

Uitgebreid aanbod

Je kiest uit een uitgebreid aanbod van hoogwaardige en duurzame producten

Comfortabel en compleet

Je maakt je huis comfortabel en compleet, je hoeft alleen nog maar te verhuizen

Zorgeloos kiezen

Wij denken met je mee en laten je beslissen

Keukens

Bij THUIS is veel mogelijk om jouw droomkeuken te realiseren. We hebben alvast een keukenontwerp voor je woning uitgewerkt. Deze keuken is al opgenomen in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de keukenruimte van het huis. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere werkbladen, apparatuur en opstellingen.

Keukens

Sanitair

THUIS biedt alleen de beste merken en sanitair van hoogwaardige kwaliteit. We hebben alvast een badkamerontwerp voor jouw woning uitgewerkt. Deze badkamer zit in de V.O.N. prijs en het ontwerp is afgestemd op de badkamerruimte van het huis. Uiteraard is het mogelijk om te kiezen voor andere tegels, sanitair en opstellingen.

Sanitair
Thuis Stappen V2 (1)

Meer weten over THUIS?

Bekijk de website